[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Från kl 12,00 till 14,30
FISK
Panerad rödspätta med Dansk remouladsås, vårens primörer och kokt potatis
KÖTT
Raggmunk med fläsk och lingon
VEGETARISKT/VEGAN
Grönsaksbiff med vårens primörer, vegansk béarnaisesås och sötpotatispommes
FISK
Panerad rödspätta med Dansk remouladsås, vårens primörer och kokt potatis
KÖTT
Wallenbergare med potatispuré, skiratsmör, Gröna ärtor och lingon
VEGETARISKT/VEGAN
Grönsaksbiff med vårens primörer, vegansk béarnaisesås och sötpotatispommes
FISK
Panerad rödspätta med Dansk remouladsås, vårens primörer och kokt potatis
KÖTT
Högrevstek Sous vide med gräddsås och stekt potatis, samt vinbärsgelé och varma grönsaker
VEGETARISKT/VEGAN
Grönsaksbiff med vårens primörer, vegansk béarnaisesås och sötpotatispommes
I dagens lunch ingår det alltid nybakat bröd, salladsbuffé och måltidsdryck samt kaffe och kaka. vi serverar maten på tallrik och ni hämtar er sallad och måltidsdryck på buffén.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]