Välkommen till en härlig

vinprovning

på Dragsö

Välkomna till årets tredje vinprovning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 31 Mars kl. 19:00.
Denna gång inspireras vi av klassiska rätter. Till detta serveras ett vitvin och tre röda viner som är noga utvalda för att höja smaken på maten.

 

Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

 

Lars skriver vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmar Posten och är mest känd för sitt jobb i vinkällaren och restaurangen på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Lars har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

                                            ***** EN MYCKET TREVLIG KVÄLL MED GODA VINER OCH TREVLIGA SERVITÖRER! – Rekommenderas varmt! // Paula  *****

 

MENY

Drink vid ankomst.

Förrätt:
Toast med Lätt halstrad rödingfilé toppad med dill marinerade räkor samt romsås.

Varmrätt:
Black and White (Oxfilé & Fläskfilé) med rödvinssås och bearnaisesås, serveras med Rösti samt primörer.

Dessert: 
Budapestbakelse med bärkompott serveras med kaffe.

Endast 655:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 65 personer.

Anmälan genom mail till och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 27/3. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.

Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se