Välkommen till en härlig

vinprovning

på Dragsö

                                                                                                           

 Välkomna till vinprovning den 29 mars 2024 

Välkomna till vinprovning den 29 Mars kl 19,00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång blir det en italienskinspirerad trerättersmeny med  5 viner som vi kommer prova genom måltiden. Även denna gång har vi tagit in Ola Svensson som gästkock som jag har jobbat ihop med i Kalmar och som bleking är han tillbaka. Ola har skrivit menyn till mina vinval Det kommer bli en kanon kväll.

Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

Meny

Förrätt

Prosciutto med grovhackad tapenade, soltorkad tomat och parmesan

Varmrätt

Tomatbrässerad högrev med basilikacreme, smörslungade skogschampinjoner smaksatta med vitlök, rostad potatis samt en pepprig vattenkrasse

Dessert

Klassisk Tiramisu

Endast 695:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 22/3. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.

Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

KOMMANDE PROVNINGAR

Fredagen den 26 April ”Tema Spanien

Fredagen den 31 maj ”Tema Överraskning”