Kontakt: 0733-777 670, info@havsviken.se

Vinprovning

28 januari kl. 19:00

Vinprovning

Välkomna till årets första provning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 28 januari. Denna gång inspireras trerättersmenyn av havets smaker. Till detta serveras två mousserande viner samt två champagner som är noga utvalda för att höja smaken på maten. Lars Nielsen är restaurangchef på Restaurang Havsviken och har flera års erfarenhet inom vin och dryck. Han skriver vinartiklar i tidningen SUCCE och i Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

MENY

Tre aptitretare:
Gazpacho gjord på gurka med chilimarinerade räkor
Ostron med citronemulsion
Lufttorkad skinka med en mild sallad på cocktail tomat

Varmrätt:
Bergtungafilé med varm rosépepparcream, potatispuré smaksatt med dill och smörslungad fänkål

Efterrätt:
Klassisk crème brûlée. Serveras med kaffe/te.

Endast 685:- per kuvert. Begränsat antal platser till 48 personer.

Vi följer alla regler från FHM och miljöavdelningen i Karlskrona Kommun för att ni ska få en trygg och säker kväll hos oss
(vi håller avstånd mellan borden och har handsprit tillgänglig).

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 24/1. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad. Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg. Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

Mycket välkomna!

Önskar ni få direkt information via er e-postadress, maila in om ert intresse för våra provningar till lars@havsviken.se