Kontakt: 0733-777 670, info@havsviken.se

Vinprovning

1 oktober kl. 19:00

Vinprovning

Välkomna till höstens andra provning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 1 oktober. Denna gång presenteras prisvärda och intressanta viner till våran höstinspirerande trerätters meny. Lars Nielsen är restaurangchef på Restaurang Havsviken och har flera års erfarenhet inom vin och dryck. Han skriver vinartiklar i tidningen SUCCE och i Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri.

MENY
Välkomstdrink
Förrätt: Tre toasts, en saint agurtoast med tomatmarmerlad, en med halstrad ryggbiff med pesto på pumpakärnor samt en toast med ungsbakad lax med dill och en citruskräm.
Varmrätt: Rostbiffslock på kalv serveras med palsternackspuré, potatisterrin, kantarellsås samt höstens rotfrukter.
Dessert: Chokladmousse med hallonsorbet. Serveras med kaffe/te.

Endast 585:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer. Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 27/9. Anmälan är bindande.

För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad. Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Mycket välkomna!