Kontakt: 0733-777 670, info@havsviken.se

Vinprovning

29 April kl. 19:00

Vinprovning

Välkomna till årets tredje provning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 29 april.
Denna gång inspireras trerättersmenyn av våren . Vi provar ett vitt och tre röda viner som är noga
utvalda för att höja smaken på maten. Lars Nielsen är restaurangchef på Restaurang Havsviken och
har flera års erfarenhet inom vin och dryck. Han skriver vinartiklar i tidningen SUCCE och i Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri. Han
har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer

Meny:
Tre snittar
Halstrad Röding med röra på champinjoner och citronzest
Rostbiff med mild senapscream
Het Chorizo med chiliemulsion
Oxfilé och fäskfilé med ugnsrostad potatis och hemmaslagen ramslöksbearnaise, serveras med
säsongens primörer
Rabarberpaj med hemmagjord vaniljsås

Endast 565:- per kuvert.

Begränsat antal platser till 65 personer.
Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 25/4.
Anmälan är bindande.

För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på
Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se Mycket välkomna!