Kontakt: 0733-777 670, info@havsviken.se

Vinprovning

30 September

Vinprovning

Välkomna till vår andra provning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 30 september kl. 19:00. Denna gång inspireras trerättersmenyn av smakrika rätter av både fisk och men finstämt. Till detta serveras ett vitt vin och tre röda viner som är noga utvalda för att höja smaken på maten. Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

Meny:

2 Aptitretare: Rosépepparkryddad Laxfilé och prosciutto lindad på grissini.

Varmrätt: helstekt rostbiff med sherryvinägersky och pommes chateau samt säsongens rotfrukter.

Dessert : Chokladpannacotta med Halloncoulis.

Endast 595:- per kuvert. Begränsat antal platser till 65 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 26/9.
Anmälan är bindande.

För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad. Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg. Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se