Välkommen till en härlig

vinprovning

på Dragsö

                                                                                                                                     Välkomna till på vinprovning den 29 September 

Välkomna till vinprovning den 29 september kl 19,00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång inspireras vi av en trerättersmeny i höstens anda. Till detta har vi valt ett vitt vin och tre röda viner som vi kommer prova genom måltiden.

Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

Meny 

Förrätt: Inkokt lax med picklad fänkål och ostcréme på västerbottenost

Varmrätt: Höstig kombination på nötkött. Kalvytterfilé och bräserad Oxkind med krämig sås på skogschampinjoner och kantareller samt picklad polkabetor

Dessert: Paj på Portvinsinkokta päron och glass

Endast 655:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 65 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 25/9. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.

Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

ÖVRIGA VINPROVNINGAR I HÖST

27 Oktober vinprovning i Halloweens tecken med blodröda viner.