Kontakt: 0733-777 670, info@havsviken.se

Konferens

en mötesplats mitt i skärgården

KONFERENS PÅ DRAGSÖ

Dragsö i Karlskrona är den perfekta mötesplatsen för konferens, med sin naturnära miljö och närhet till havet. Hos oss upptäcker ni snart de stora fördelarna och flexibiliteten som en mindre konferensanläggning kan erbjuda. Vårt fokus ligger på att hålla en hög kvalité till konkurrenskraftiga priser och att skräddarsy upplägget för att ni ska få en upplevelse efter just era behov. Vi kan erbjuda många olika typer av boende, från det lilla övernattningsrummet till exklusiva stugsviter med allt som ni kan tänkas behöva.
Självklart med fri parkering precis intill ert boende.

Bra fika och god mat är ett måste för att få
en lyckad konferens!

Avnjut era måltider i Restaurang Havsviken som har en svårslagen utsikt över skärgården och som ligger i anslutning till er konferens eller grupprum. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar frukost, lunch, middag samt för- och eftermiddagsfika allt utifrån era önskemål. Vi anordnar även aktiviteter för er som karaoke, musik quiz och olika alternativ på dryckesprovning. Det finns även trevliga alternativ på utomhusaktiviteter som gäddsafari, äventyrsgolf och biljardgolf.

Prisexempel 12 personer

Dagskonferens  4640:-

Inkluderar konferenslokal, för- och eftermiddagsfika
samt lunch.

Dagskonferens med övernattning  12 230:-

Inkluderar konferenslokal en dag, en övernattning, för- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rätters middag inklusive kaffe/te.

Dagskonferens med övernattning och dryckesprovning  16 430:-

Inkluderar konferenslokal en dag, en övernattning, för- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rätters middag inklusive kaffe/te.
Provning av fyra viner innan eller genom er middag.

Dagskonferens med övernattning och gäddsafari  18 170:-

Inkluderar konferenslokal en dag, en övernattning, för- och eftermiddagsfika samt lunch, 3-rätters middag inklusive kaffe/te. Gäddsafari som aktivitet.

Vår konferenslokal är utrustad med ljudsystem, projektor med HDMI och VGA ingång, whiteboard,blädderblock och wifi.
Lokalen rymmer upp till 30 personer i biosittning eller 20 personer i ö-sittning.

Bokningsförfrågan skickas till info@dragso.se eller ring 0455-15354