Vin och vårmeny med tema Tyskland & Österrike

Välkomna till vinprovning den 25 april kl 19,00                             

som kommer genomföras av min gode vän Nicklas Marklund som har erfarenhet i restaurangbranchen och vininport i 20 år. 

Han kommer vägleda er genom denna provning med 5 toppviner från från Tyskland och Österrike och detta genom en fantastisk fin meny som går i vårens tecken

                                                                                         boka din plats eller ge någon av dina nära kära ett fint presentkort på denna kväll

                                                              

Menyn 

Förrätt:

Vårlöksgravad Lax med snetana smaksat med manchego och vattenkrasse

Varmrätt:

Svensk Vårkyckling med Bayerskt senapssås toppad med strimlad sidfläsk, serveras med Rösti, knipplök och knippmorötter

Dessert:

Sparrisparfait med rabarberkompott

Endast 845:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 18/4. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.

                                                        Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
                                                                                         Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

            

FREDAGEN 30 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser

LÖRDAGEN 31 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser