Vin och vårmeny med tema Tyskland & Österrike
Välkomna till vinprovning den 25 april kl 19,00
som kommer genomföras av min gode vän Nicklas Marklund som har erfarenhet i restaurangbranchen och vininport i 20 år.
Han kommer vägleda er genom denna provning med 5 toppviner från från Tyskland och Österrike och detta genom en fantastisk fin meny som går i vårens tecken
boka din plats eller ge någon av dina nära kära ett fint presentkort på denna kväll
Menyn
Förrätt:
Vårlöksgravad Lax med snetana smaksat med manchego och vattenkrasse
Varmrätt:
Svensk Vårkyckling med Bayerskt senapssås toppad med strimlad sidfläsk, serveras med Rösti, knipplök och knippmorötter
Dessert:
Sparrisparfait med rabarberkompott
Endast 845:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.
Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 18/4. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se
FREDAGEN 30 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser
LÖRDAGEN 31 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.